Welke zwangerschapscursussen zijn er?

Ben je op zoek naar een zwangerschapscursus die bij je past? Dat kan best een uitdaging zijn. Want welke zwangerschapscursussen zijn er nu eigenlijk? En welke is het beste? In deze blog help ik je op weg en kom je erachter welke cursus het beste bij jou past.

Ga eens na bij jezelf: waar ligt je behoefte?

Eigenlijk begint het met het ontdekken waar jouw behoefte ligt, hoe diep je wilt gaan. Ben je gefocust op fit worden of juist op ontspanning? Wil je in 1 avond wat praktische informatie ontvangen of wil je van A tot Z worden klaargestoomd?

Noem om te beginnen eens 3 kernbegrippen die als eerste in je opkomen. Dan heb je een mooi startpunt.

Dit kan bijvoorbeeld zijn: ‘rust – fysiologie – tips & tricks’ of ‘geen poespas – snel – praktische info’

 

Ontdek welke zwangerschapscursus bij je past

Omdat je niet de enige vrouw bent die wil weten welke zwangerschapscursussen er allemaal zijn, heb ik het onderstaande schema ontwikkeld. Ik weet ondertussen veel over het soort aanbod en maak het je graag makkelijk. Er zijn al genoeg keuzes te maken, helemaal bij een eerste zwangerschap.

Anyway, het onderstaande schema geeft én aan welke zwangerschapscursussen er allemaal zijn, én het helpt je gelijk in de keuze.

Ik ben benieuwd of je na het volgen van het schema nog steeds vasthoudt aan dezelfde 3 kernbegrippen of dat er wellicht een nieuwe behoefte is ontstaan. Enjoy!

 

 

Schema welke zwangerschapscursussen zijn er

 

 

Zo, nu weet je meer over het aanbod en jouw behoeftes en kun je gerichter zoeken naar de zwangerschapscursus die bij je past. Mocht je nu toch nog met een vraag zitten, dan help ik je graag op weg. Dit wordt géén sales gesprek maar een gesprek om jou verder te helpen. Gewoon omdat het soms fijn is met iemand te sparren. Je kunt hier zo’n gesprek inplannen.

Mocht je geïnteresseerd zijn in New Birth Method, dan vind je hier meer informatie, je kunt ook de eerste les gratis volgen. Zo kun je vrijblijvend kennismaken met New Birth Method en ontdekken of deze vorm bij je past.

 

Wellicht interessant:

 

Liefs, Elza

Anderen lazen ook:

Pijnbestrijding-Bevalling

Pijnbestrijding bevalling

Pijnbestrijding voor de bevalling; de nieuwste inzichten! Afgelopen maand namen wij met de BCE (Beroepscoöperatie voor Childbirth Educators) deel aan een fan-tas-ti-sche workshop over pijn,

Lees verder »
Waarom een zwangerschapscursus
Waarom een zwangerschapscursus_