Leuk dat je er bent!

 

Ik ben ervaringsdeskundige in positief bevallen en bekwaam in het stuk mindset; hoe je je eigen overtuigingen kunt ombuigen zodat je er afscheid van kunt nemen en je overtuigingen juist vóór je gaan werken. Hier ben ik niet altijd goed in geweest. In tegendeel, als er iemand niet meer durfde te vertrouwen op haar eigen kunnen was ik het. Lees je mee?

 

 

Where it all began…

In 2016 kampte ik met veel stress, slapeloosheid en een prestatiedrang die me in de weg zat.

Ik had geen idee meer hoe ik moest luisteren naar wat mijn lichaam nodig had en het lukte me niet goed om de knop om te zetten.

Totdat ik in aanraking kwam met Wim Hof. Ik als koukleum zag mijzelf niet direct in een ijsbad zitten maar nog geen jaar later beklom ik in bikini een sneeuwberg bij -17 graden.

De ijspegeltjes hingen aan mijn huid maar van binnen was ik helemaal ok.

Het geheim? Leren omgaan met je ‘monkeymind’ en vertrouwen op je lichaam.

Iets wat zo normaal is zijn we helaas helemaal afgeleerd in deze kennisgedreven maatschappij.

 

Het geheim?
Leren omgaan met je ‘monkey mind’

 

Ik gaf workshops in de Wim Hof Methode en volgde cursussen Psoas – Google maar eens 😉 -, bekkenbodem en intuïtieve ontwikkeling. Ook deed ik veel sessies hypnotherapie en ademwerk.

Toen ik begin 2020 met mijn gezin 7 weken overwinterde in Thailand kwam het idee van deze cursus. Het was 21 januari 2020. Ik luisterde die week al voor de derde keer naar een podcast waarin het stuk bevallen aan bod kwam; hoe gigantisch belangrijk de bevalfase is voor iedere human being en hoe – aan de andere kant – de vraag naar geplande keizersneden enorm stijgt. Begrijp me niet verkeerd, als het nodig is, is het nodig. Maar een geplande keizersnede uit angst voor een bevalling gaat mij aan het hart. Hoe ver staan we dan wel niet weg van onze natuur?

Waarom durven we niet meer te vertrouwen op ons eigen kunnen? De natuur is zoveel keer intelligenter dan wij onszelf kunnen voorstellen. 

Ik lag die nacht wakker en realiseerde mij een krachtig netwerk te hebben van mensen die mij zouden kunnen aanvullen op de punten waarin ik minder ontwikkeld was en samen zouden wij voor een enorme synergie kunnen zorgen. Ik belde verloskundige Meike en transformatiecoach Annette die beiden volmondig ‘ja’ zeiden.

Toen was het een kwestie van gáán.

Wanneer is deze
cursus voor jou?

 

Je hecht veel waarde aan een goede voorbereiding op je bevalling.

Je wilt niet alleen praktische informatie ontvangen maar jezelf fysiek én mentaal voorbereiden.

Je weet dat ontspanning de sleutel is tot een soepele bevalling.

Je wilt leren hoe je in control blijft tijdens je bevalling en wat je kunt doen als je paniek voelt opkomen.

Je wilt weten hoe jouw partner je bevalling mooier kan maken.

En last but not least:
Je vóelt dat er meer potentie in jou zit. De potentie die helpt naar een mooie bevalling.

Daarom New Birth Method