Samen maken we
meer impact

     
 
 

Annette Weers

Sinds 1999 geef ik workshops en opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coaching en therapie.

Verwondering en nieuwsgierigheid naar ieder afzonderlijk mens maken dat ik alweer meer dan 20 jaar docent en therapeut ben. Mijn liefde voor de mens is de drijfveer in alles wat ik doe: van het opleiden van ademcoaches, organiseren van workshops tot het ontvangen van mensen in mijn praktijk.

We proberen vaak controle uit te oefenen op het leven, al heb je dat nooit helemaal.
Angst maakt dat we ons vast proberen te houden aan de takken langs het water. We vechten met de realiteit. Hoe zou het voor je zijn om het vechten los te laten?

Wil je meer informatie of een indruk krijgen van mij?
Kijk dan naar de gratis open lessen op mijn website. In de online winkel zijn opleidingen, ademsessies, visualisaties en helende reizen te koop.

Ik kijk naar je uit!

 

Meike van der Velde

Een rode draad in mijn leven is dat ik werk voor wat ik werkelijk wil. Zo kwam ik na 7 spannende jaren bedrijfsleven weer terug bij mijn roots; mijn diepe wens om verloskundige te worden. 10 jaar heb ik een eigen geboortezorgpraktijk gehad voordat ik opnieuw een switch maakte. Ik besloot mij, naast mijn werk als freelance vroedvrouw, door te ontwikkelen tot coach/counselor seksuele gezondheid en psychosociaal therapeut. In het collectief van Perspectief Advies coach ik vrouwen en hun partner zo mogelijk in het verwerken van een negatieve bevallingservaring, en begeleid ik paren in de aanpassing aan het nieuwe leven als jonge ouders. Issues op het gebied van relatie en seksualiteit zijn normale zaken, maar soms lastig qua communicatie. Daar kan ik bij helpen.

Wil je meer weten over mijn werk als consulent seksuele gezondheid? Kijk dan eens op meikevandervelde.nl.

 

Elza de Hooge

Persoonlijke groei is een thema in mijn leven. Op allerlei vlakken wil ik mezelf graag ontwikkelen met als doel prettiger door het leven gaan. Met minder weerstand en in mijn eigen flow. Het ontdekken van wat nu míjn talenten en behoeften zijn is een hele reis geweest. Wat mij betreft een reis die nooit mag stoppen.

Twee belangrijke stappen in dit proces zijn de keuze verder te gaan als ondernemer, freelance communicatiespecialist, maar ook de stap om de instructeursopleiding van de Wim Hof Methode te gaan volgen. Deze reis heeft mijn leven veranderd. Ineens gaf ik workshops in deze methode en zag ik hoe snel anderen diezelfde transformatie als ik konden doormaken.

Mijn droom is om zwangere vrouwen de eerste stap te laten zetten van deze reis naar een andere kijk op het leven door middel van een heel concreet en intens onderdeel van het leven; bevallen.

Wil je meer weten over mijn achtergrond lees dan hier verder.