FAQ

Opgezet met behulp van onderwijskundige Jette van Duijn
Onderwijskundige Jette van Duijn heeft mij tijdens het gehele ‘bouwproces’ van de cursus geholpen de cursus kwalitatief te verbeteren. Zodat de cursus geen manier van entertainment is maar juist onderwijskundig onderbouwd en didactisch verantwoord zodat jij straks écht resultaat boekt.

Samen met een team van experts
Ook heb ik daar waar ik te weinig kennis heb, twee specialisten ingeschakeld.
Verloskundige Meike van de Velde, omdat algemene informatie over bevallen niet mag ontbreken in een bevalcursus.
Hiernaast heeft Annette Weers het team versterkt. Zij is expert op het gebied van transformatie in het onderbewustzijn. Ze heeft veel kennis en ervaring op het gebied van trauma en healingswerk zodat de negatieve overtuigingen omtrent bevallen straks niet alleen uit je hoofd verbannen zijn maar als het ware ook uit je lichaam.

Volgt iedereen een zwangerschapscursus?
Ongeveer 80% van alle vrouwen volgt een zwangerschapscursus bij de eerste zwangerschap. Het is handig om te weten waar je aan toe bent als je straks gaat bevallen maar deze informatie kun je ook elders inwinnen bijvoorbeeld door een documentaire te kijken en door te vragen tijdens het consult met je verloskundige.

Wanneer is deze cursus voor mij?
Wat voor gevoelens komen er bij je op als je denkt aan jouw bevalling? Hebben negatieve
gevoelens de overhand? Gevoelens van angst en controleverlies? Dat is niet zo gek, maar wel erg
zonde. In deze cursus leer je alles over bevallen én helpen we jouw negatieve gevoelens om te zetten in positieve. Zo vergroten we de kans op een bevalling waar je met een fijn gevoel op terugkijkt.
Van onschatbare waarde als je het mij vraagt. 

Ook bij een 2e, 3e, .. zwangerschap?
Deze cursus is zeker ook waardevol als je al eens bevallen bent. Verloskundige Meike kan je een opfrisser geven over de bevalling zelf maar nog belangrijker; je gunt jezelf met de lessen weer een goede reset van beperkende overtuigingen. Kijk je met een vervelend gevoel terug op je vorige bevalling? Of was deze zelfs traumatisch? In deze cursus werken we in het onderbewustzijn en werk je echt aan het transformeren naar positiviteit omtrent bevallen.

In welke zwangerschapstermijn kan ik het beste deze cursus volgen?
Je kunt de cursus de gehele zwangerschap volgen. De meeste zwangere dames kiezen er voor eerst de 20-weken echo af te wachten alvorens een cursus te gaan volgen. Ben je 38 of zelf 40 weken zwanger en wil je de cursus volgen? Mail dan naar elza@newbirthmethod.nl, dan kan ik zorgen dat alle lessen gelijk beschikbaar worden.

Beschikbaarheid van de lessen
De lessen blijven 9 maanden beschikbaar. Grote kans dus dat jij na je bevalling nog steeds toegang hebt tot de cursus. Je kan dan o.a. de lessen van Annette nog prima volgen als je het even zwaar hebt. Het zijn prachtige oefeningen om in diepe ontspanning te raken en dat kan erg fijn zijn als je na een reeks zware nachten wat tijd nodig hebt om op te laden.

Ik ben hard aan het werk de cursus vergoed te laten worden door de zorgverzekeraar. We zijn nog niet zo lang live maar ik ben er volop mee bezig te zorgen voor een vergoeding. Hopelijk kan ik je tijdens het volgen van de cursus al het goede nieuws van de vergoeding met je delen. Let wel op dat niet alle zorgverzekeraars zwangerschapscursussen vergoeden en meestal moet je aanvullend verzekerd zijn.

Bij deze cursus zijn algemene voorwaarden en een disclaimer van toepassing

Is er een vraag of opmerking die je graag met me deelt? Je kunt contact met me opnemen via: elza@newbirthmethod.nl. Ik streef ernaar je binnen 24 uur reactie te geven maar meestal heb je binnen een paar uurtjes reactie van mij.

Het meest waardevolle cadeau
aan je zwangere zelf

 

Ben je klaar om voorgoed jouw kijk op bevallen te veranderen? Om met een positief gevoel je bevalling in te gaan? Omdat je zowel mentaal als fysiek afscheid hebt genomen van belemmerende overtuigingen en je de tools onder de knie hebt om de kalmte te waarborgen.

Dit ontvang je:

  • 8 professionele video’s
  • 2 transformatie-visualisaties
  • 1 mind-set training 
  • 1 transformational breath oefening met Annette
  • 3 praktijklessen met verloskundige Meike 
  • Content die je partner óók interessant vindt
  • Werkboek met opdrachten die je graag wilt maken
  • Aan het eind van de cursus is je geboorteplan ook gelijk gemaakt. Deze kun je direct mailen naar je verloskundige
  • Laagdrempelig contact met mij. Heb je een vraag, ik help je graag!

Ben je na 8 weken niet tevreden? Dan betaal ik je direct terug!

Jouw investering:
€ 274,- 

Leuke meevaller: deze cursus wordt vaak (deels) vanuit je aanvullende verzekering vergoed!

Ben je er klaar voor?

null

 
 
  

Ja, ik ga voor een
TOP-bevalling!

 

Leuke meevaller: deze cursus wordt vaak (deels) vanuit je aanvullende verzekering vergoed!

 

Nadat je de betaling gedaan hebt, ontvang je binnen 5 minuten de link in je mailbox naar jouw eigen online leeromgeving. Houd ook je spambox in de gaten.

 

 

Pssst….wil je de cursus versneld volgen?
Betaal dan via deze link. Alle lessen zijn dan direct beschikbaar.