Leuk dat je je gaat aanmelden voor mijn inspiratiesessie! 

 

Bevallen als een PRO doe je zo!

 

Jouw bevalling een geweldige en bekrachtigende ervaring? Dit is niet alleen een prachtig cadeau aan jezelf maar ook de meest waardevolle start voor je kindje. Het is niet ingewikkeld, er zijn namelijk drie essentiële elementen die -als je ze beheerst- de kans op een fijne bevalling maximaliseren. Ik deel ze met je in deze inspiratiesessie. Ook doe je een interessante nulmeting en zet je gelijk de eerste stap naar de pro-versie van jezelf. Zie ik je daar?

 

  Ik meld me aan voor de inspiratiesessie van*:

  8 online lessen

  Aan het einde van de cursus heb je:

  Duidelijk voor ogen wat jouw
  belemmerende overtuigingen waren

  separator-s

  Heb je deze overtuigingen kunnen omzetten
  naar overtuigingen die vóór je werken 

  separator-s

  Weet je wat bevallen inhoudt en hoe jij graag
  zou willen bevallen

  separator-s

  Weet je partner hoe zijn/haar bijdrage jouw bevalling mooier kan maken

  separator-s

  Weet je wat je kunt doen als het even
  niet meer gaat

  separator-s

  Een intense verbondenheid gevoeld
  met jouw kindje

  separator-s

  En last but not least…
  Kijk je uit naar je bevalling!

   

  WiandaBongenPhotography_NewBirthMethod-140_LR

  Zojuist mijn cursus afgerond en ik heb oprecht zin gekregen in mijn bevalling. Een fijne en leuke cursus om te doen! ​

  Anne van Vliet